Blue Flower

 

LedenAdmi

Zoekt U een programma voor een specifiek probleem en daar is geen goede oplossing voor te vinden of het worden hele uitgebreide en dus dure pakketten waarvan U 50% niet gebruikt dan is het te overwegen om een op maat geschreven programma te laten bouwen.

In Excel en Access kunnen hele goede applicaties gebouwd worden die veel taken nauwkeurig kunnen uitvoeren en waarin uitgebreide rapporten te maken zijn. Denk hierbij aan specifieke databases zoals bv een ledenadministratie of andere administratieve oplossingen. Door mijn jarenlange programmeerervaring kan ik software ontwikkelen die volledig voldoet aan uw eisen. Door deze te bouwen in Excel of Access bent U er ook van verzekerd dat deze applicaties jaren meekunnen en kunnen ze bovendien altijd aangepast worden.

 

Met name voor (kleine) bedrijven kunnen deze softwaretools vaak veel werk uit handen nemen en helemaal op maat gemaakt worden. U bespaart hiermee veel uren en dus kosten! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het importeren en verwerken van gegevens en daarna op juiste wijze presenteren van de resultaten.
Een praktijkvoorbeeld hiervan is een door mij gebouwde database die in de transportbranche gebruikt wordt om ritten te controleren en te vergelijken met de facturen van de opdrachtgever. Hierbij zijn al diverse malen flinke verschillen aan het licht gekomen ten nadele van de transporteur. Door het gebruik van deze database zijn deze gemiste inkomsten alsnog geïncasseerd!Neem eens vrijblijvend contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.