Blue FlowerProblemen met computers en randapparatuur kunnen erg vervelend zijn. Om deze te kunnen oplossen wordt er vaak van mensen verwacht dat ze beschikken over behoorlijk wat kennis. Helaas is dit natuurlijk niet altijd het geval voor de gemiddelde computergebruiker en bent U al snel aangewezen op de behulpzame buurman of de familie. Als die het na lang proberen ook niet weten en vaak het probleem nog erger gemaakt hebben kunt U besluiten om terug naar de winkel te gaan met uw spullen. Vaak vallen deze reparaties buiten eventuele garanties en wordt U geholpen door een verkoper en niet door een techneut. Voor U het weet bent U dagenlang uw systeem kwijt en wordt U achteraf verrast met hoge kosten.

Ik kom op verzoek naar de mensen toe en kan dan de situatie ter plekke bekijken en beoordelen. Door mijn jarenlange ervaring heb ik snel een beeld van wat de problemen kunnen zijn en hoe ze accuraat en blijvend te verhelpen zijn. Al lijken de problemen vaak heel erg groot te zijn, toch zijn 9 van de 10 computerproblemen, met de juiste kennis van zaken, relatief eenvoudig en snel op te lossen. Naast het op locatie oplossen van problemen is er ook nog de mogelijkheid om dit op afstand te doen. Hierbij kan ik, zonder gebruik te maken van allerlei ingewikkelde toeters en bellen, uw systeem overnemen en snel een inschatting maken wat er aan de hand is of het probleem al meteen verhelpen.

Veel voorkomende problemen zijn bijvoorbeeld:

  • Virussen, spyware of andere malware
  • Email, Internet en/of netwerk problemen
  • Trage computer
  • Foutmeldingen tijdens het opstarten of gebruik van Windows
  • Vastlopen van de computer bij gebruik van bepaalde apparatuur / software
  • Programmatuur wil niet meer starten
  • Randapparatuur werkt niet of niet goed meer


Naast het verhelpen van computerproblemen kan ik U nog met tal van andere zaken van dienst zijn:
Advies & Hulp bij aanschaf
Installatie
Onderhoud & Reparatie
Op maat geschreven programmatuur
Training / Privélessen
Hulp op Afstand

U kunt mij bereiken via het contact formulier of telefonisch in de avonduren (18:00 - 22:00 uur) en in de weekenden (09:00 - 22:00 uur) op:

Ik ben actief in de regio Maasduinen en sommige kernen in de gemeente Boxmeer;

  • Gemeente Bergen Limburg (Afferden lb, Nieuw-Bergen, Bergen lb, Ayen, Siebengewald, Well en Wellerlooi)
  • Gemeente Gennep (Gennep, Heijen, Ottersum, Milsbeek en Ven-Zelderheide).
  • Gemeente Boxmeer (Boxmeer, Sambeek, Vortum-Mullem, Groeningen, Vierlingsbeek, Oeffelt en Beugen)